Termeni si conditii

REZERVARI – Rezervarea o puteti face personal, prin fax sau prin e-mail. Rezervarea este valabila cu plata avansului, in conditiile din contract. In cazul in care nu se respecta termenele de plata, ne rezervam dreptul sa anulam rezervarea. Rezervarea pe fax sau e-mail este valabila numai cand este confirmata prin e-mail sau prin fax, turistul semneaza contractul si achita avansul. In cazul in care plata nu s-a facut in 48 ore de la rezervarea preliminara, rezervarea se anuleaza. La ofertele speciale nu se fac rezervari (se achita integral).

CERERI SPECIALE – Asa numitele cereri speciale (cazare la parter, camere alaturate …) vor fi rezolvate in limita posibilitatilor sau vor fi transmise agentiilor partenere, dar pentru indeplinirea acestora nu ne asumam raspunderea. In cazul in care aceste solicitari nu au fost indeplinite, turistul nu poate cere despagubiri.

DURATA SEJURULUI – Durata sejurului este cea prezentata in oferte si prevazuta in contract. La transportul cu avionul sau cu autocarul pot aparea intarzieri din cauza unor probleme mecanice, conditii meteo sau probleme de trecere a frontierei. Aceste probleme trebuie luate in calcul si la drumul de intoarcere, asa incat va rugam sa va programati eventualele intalniri importante avand in vedere acest lucru. Prima si ultima zi din sejur sunt destinate calatoriei.

INTRERUPEREA EXCURSIEI – In cazul in care, din orice motiv, doriti sa va intrerupeti sejurul, va rugam sa anuntati reprezentantul nostru local. De obicei, intreruperea sejurului implica cheltuieli suplimentare (transfer, alt bilet de avion, etc.) care trebuie achitate la fata locului. Pentru servicile neutilizate nu se acorda despagubiri.

ALTE INFORMATII – Descrierile din oferte corespund conditiilor de la data editarii. Fata de acestea pot interveni schimbari (orarul vapoarelor, servicii hoteliere, constructii), despre care ne vom informa turiştii. In situatia in care programele sunt anulate din diverse motive, vom depune toate eforturile pentru a va asigura un program echivalent.